Försändelse

Jewls skickar ut smycken med DAO. Alla beställningar som görs före kl. 14.00 skickas samma dag. Beställningar efter kl. 14.00 levereras nästa dag, förutsatt att varan finns i lager (om inget annat avtalats).

Leveranstiden för smycken med DAO är 2-5 vardagar. Detta gäller vid hemleverans.

Vi levererar i hela Sverige

Returer

  • Varor kan returneras inom 14 dagar från leveransdatumet. Varorna måste vara i ursprungligt skick, otvättade och oanvända. Om en vara anländer i skadat skick ska du givetvis meddela oss omedelbart så att du kan få tillbaka hela beloppet för varan eller få en ny.
  • Returer är gratis, det är bara att informera oss om den önskade varan som du vill returnera och byta ut den mot. Vi återbetalar inte frakten om pengarna begärs tillbaka.
  • Presenter måste åtföljas av ett presentkvitto för att vara berättigade till återbetalning. Därefter behandlas den som en vanlig retur.

 

Livstids hållbarhet och livstidsgaranti ingår

Kvaliteten på ett Jewls smycken är omisskännlig. På Jewls säljer och levererar vi alltid de mest hållbara och högkvalitativa smycken som finns i branschen. När du handlar hos Jewls garanterar vi därför att du får ett smycke som håller livet ut. Jewls smycken är gjorda för att användas dagligen och är motståndskraftiga mot vatten, svett och värme.

Vi rekommenderar dock alltid att du tar väl hand om dina smycken eftersom garantin endast gäller om smycket bleknar, missfärgas eller förlorar sin färg med tiden. Vi erbjuder alltså garanti om färgen på dina smycken skulle blekna. Om det otänkbara trots allt skulle hända och dina smycken av misstag har missfärgats eller blekts kan du skicka dokumentationen till support@jewls.dk. Vi skickar omedelbart ett nytt smycke till dig.