Information om returer

Som kund har du rätt att returnera varorna inom 14 dagar från inköpsdatumet. Denna rättighet gäller om följande villkor är uppfyllda:

  • Produkten återlämnas i exakt samma skick som den har mottagits.
  • Produkten används inte på ett sätt som uppenbarligen minskar dess försäljningsvärde.

Kom ihåg att skriva ett e-postmeddelande till support@jewls.dk om vad du vill skicka tillbaka, samt vad du vill göra med det. Observera att vi inte betalar returporto för returer där pengarna önskas återbetalade. Varor på rea omfattas inte av gratis retur. Vi erbjuder dock presentkort som retur om du inte vill betala returportot själv.

Du kan köpa returetiketter här efter att du har kontaktat support@jewls.dk. Det är mycket viktigt att du kontaktar oss i förväg med ditt beställningsnummer innan du skickar din retur.
Om du returnerar på annat sätt måste returfrakten skickas till nedanstående adress:

Kildeagervej 316, 8361 Hasselager

 

Klagomål


Vid fel eller brister kan du klaga till supportteamet: support@jewls.se
Vi garanterar en garantitid på 24 månader (se ovanstående fakta om fullständig garanti) - Kom ihåg att behålla kvittot.
Den fullständiga garantin förutsätter att felet/felen hos varan inte beror på felaktig användning av produkten eller annan skadligt hantering som har lett till skadan/felet.


Kunden ansvarar för att begära återbetalning inom rimlig tid efter att ha upptäckt/hittat felet/skadan.
Klagomål som anses vara i tid är sådana som meddelas två månader efter det att produkten mottagits.


Vi förbehåller oss rätten att avhjälpa en defekt/skada med en annan oskadad vara i stället för att återbetala köpesumman.
Observera att ett berättigat klagomål åtgärdas antingen genom att produkten repareras eller ersätts med en ny produkt av samma typ.

Tillämplig lag och jurisdiktion:
Eventuella tvister ska avgöras enligt dansk lag och i enlighet med de allmänna domstolarnas lagstiftning.

 

Livstids hållbarhet och livstidsgaranti ingår

Kvaliteten på ett Jewls smycke är omisskännlig. På Jewls säljer och levererar vi alltid de mest hållbara och högkvalitativa smycken som finns i branschen. Därför garanterar vi att du får ett smycke som håller livet ut när du handlar hos Jewls. Jewls smycken är gjorda för att användas dagligen och är motståndskraftiga mot vatten, svett och värme.

Vi rekommenderar dock alltid att du tar väl hand om dina smycken eftersom garantin endast gäller om smycket bleknar, missfärgas eller förlorar sin färg med tiden. Därför erbjuder vi garanti om färgen på dina smycken skulle blekna. Om det otänkbara ändå skulle hända och dina smycken olyckligtvis har missfärgats eller blekts. Skicka dokumentationen till support@jewls.dk. Vi skickar omedelbart ett nytt smycke till dig.