Jewls storleksguide för ringar

På Jewls vet vi att det ofta är svårt att hitta rätt ringstorlek eftersom fingrarnas storlek och tjocklek varierar mycket från person till person. Därför har vi gjort det enkelt för dig att välja rätt ringstorlek för dina fingrar. Nedan har vi skapat en detaljerad guide för ringstorlekar så att du enkelt kan hitta rätt storlek - varje gång.

Om du är osäker på hur många millimeter du har runt ditt finger för ringen är det en bra idé att ta ett måttband och mäta omkretsen runt ditt finger. Du kan sedan använda bilderna nedan för att hitta rätt storlek för dig.

Om du behöver hjälp med att hitta en present kan du besöka den här sidan.

Hur mäter du fingrets omkrets?

Steg 1.

Steg 1. Gå till Jewls guild för att ta reda på vilken av ovanstående storlekar du ska köpa dig. Det första du hittar är följande.

En kulspetspenna eller något annat som kan skriva. En linjal eller något som kan mäta och en sax eller något som kan klippa.

Steg 2.

Steg 2. I Jewls hittar du guiden för att hitta din ringstorlek. Med hjälp av saxen eller ett annat vasst föremål som du hittade klipper du ut en liten bit papper som du lägger runt ditt finger. Sätt den runt fingret där du vill att ringen ska sitta. Använd nu kniven du hittade som kan rita och gör en linje där de två ändarna rör vid varandra/överlappar varandra. Använd nu den kant du hittade som kan mäta uppåt, mät sedan från ändan till den plats där du satte linjen och skriv ner antalet mm.

Steg 3.

Steg 3. Du har nu tagit reda på från steg 2 hur många mm det är runt ditt finger som du vill att din nya Jewls ring ska sitta på. Som sista steg tittar du på bilden ovan och hittar den "storlek" som passar din mm.