OM OSS

Jewls är ett danskt smyckesmärke med en tydlig vision om att leverera kvalitetssmycken till priser som alla har råd med. Här i webbutiken hittar du ett stort urval av 100% danskdesignade smycken i tidlös, enkel och unik design. Våra smycken är designade och tillverkade för att passa till varje mans garderob och stil. Alla våra smycken är av hög kvalitet och utformade för att tåla slitage och användning, med andra ord förlorar Jewls smycken inte sin färg vid daglig användning. Alla Jewls smycken är allergivänliga, fläckfria och motståndskraftiga mot svett, vatten och parfym.

KONCEPT

Jewls är ett danskt smyckesmärke. Visionen är att skapa högkvalitativa smycken med unika uttryck och livslång hållbarhet i en prisklass där alla kan vara med. Accessoarer har blivit en allt viktigare del för män att skapa en outfit med stil och personlighet. Vår önskan är att ge dig möjlighet att komplettera din klädsel med guld och silver i en originell design som ger extra glans åt din vardag.

Oavsett om du föredrar smycken i rostfritt stål, silverfärg eller guldplätering kan du alltid vara säker på att få ett unikt smycke av högsta kvalitet av våra skickliga juvelerare.

TRADITION OCH VISION

Användningen av smycken har varierat i tid och rum och från kultur till kultur, liksom smyckestyper och deras form och material. Dessa dekorativa smycken av olika material bärs av båda kön på kroppen eller utanpå kläderna. Smycken används ofta som prydnad, men de kan också ha en praktisk, rituell eller magisk funktion, markera social eller kulturell tillhörighet och användas som symboler vid speciella fester och ceremonier. Intresset för att pryda kroppen och kläderna med estetiska och symboliska tecken kan spåras tillbaka till medelpaleolitikum, till Cro-Magnonfolket som levde för cirka 32 000 år sedan.

Jewls har som vision att erbjuda smycken som är anpassade till mäns moderna stil och till rimliga priser. Vi har för avsikt att lansera nya kollektioner varje kvartal med helt ny design som matchar kollektionens övergripande tema.
Vi hoppas att du hittar inspiration i våra produkter och blir en del av familjen. Välkommen till Jewls.