UNDERHÅLL AV JEWLS SMYCKEN

JEWLS SMYCKEN

Alla Jewls smycken är handgjorda och tillverkade av material av högsta kvalitet. Våra smycken har genomgått en lång designprocess där de har testats och gjorts motståndskraftiga mot tidens stötar och slitage. Detta gör våra smycken extremt hållbara och garanterar att du får ett smycke som behåller sin färg och form - hela livet.

Men även om kvaliteten på våra smycken är oöverträffad vill vi naturligtvis hjälpa dig att bevara ditt nya smycke på bästa möjliga sätt. Därför rekommenderar vi att du följer dessa riktlinjer för att bevara dina nya smycken så länge som möjligt.

VATTENTÄTA SMYCKEN

Alla Jewls smycken är vattentäta, svettbeständiga och försvinner inte när de kommer i kontakt med någon vätska.

Vi rekommenderar dock att du tar bort dina smycken om du kommer i kontakt med tvål, kemikalier eller andra starka rengöringsmedel, eftersom detta kan skapa olämpliga beläggningar på ytan som kan vara svåra att ta bort, eller i värsta fall missfärga dina smycken.

PARFYM OCH KEMIKALIER

Om du vill att dina Jewls-smycken ska se likadana ut även efter flera decennier rekommenderar vi alltid att du undviker alla typer av kemikalier, t.ex. tvålar, krämer, hårprodukter, parfymer osv. Det kan också skapa en otäck beläggning på dina smycken.

"GREEN SKIN"

Jewls smycken bärs oftast överallt, oavsett om du är på stranden, vid poolen, på gymmet eller något helt annat. Det är därför vi har sett till att våra smycken inte ska smeta av sig när du är aktiv eller tränar. Inget av Jewl's smycken innehåller nickel, så du kommer INTE att få gröna fläckar på huden eller kläderna om du använder eller bär våra smycken under längre tid. Därför är alla våra Jewls-smycken också allergivänliga, så de kan bäras av alla och envar.  

TA HAND OM JEWLS SMYCKEN

Även om ett köp av ett Jewls-smycke är den bästa investeringen du kan göra. Det kan uppstå repor och bucklor på smyckets yta som uppstår vid konstant användning under många år. Slitage och slitage är en naturlig del av att bära smycken och klockor, och därför täcks inte allmänt slitage av vår garanti.

JEWLS SOM SOVANDE FÖLJESLAGARE

Skydda dina Jewls-smycken på bästa möjliga sätt och undvik onödiga kollisioner eller repor, särskilt när du sover. Vi rekommenderar att du tar av dig smyckena när du sover och att du förvarar dem i någon form av smyckeskrin eller i vårt fina presentskrin som kan köpas. På så sätt tar du bäst hand om dina smycken och ser till att de får en ännu längre livslängd.

HISTORIA VÄSKA JEWLS

Snygga smycken, cool design och kvalitet som garanterar dig ett smycke för livet.

Jewls är ett företag som har som mål att tillhandahålla moderna smycken till den danska befolkningen. Vi strävar efter att ständigt följa olika smyckestrender på global nivå och uppdaterar regelbundet vårt sortiment med nya coola mönster.

Följ oss på sociala medier och missa inte nyheter, avslöjanden, spännande innehåll och inspiration.